19.7.2009

yleiskokouksen tärkeimmät varusteet

Henkilökohtainen omaisuuteni on kohtalaisen rajallista täällä. Onneksi uutta roinaa on tullut kadonneiden tilalle ja olen voinut kiinnittyä johonkin materiaan. Tärkeimmät tavarat ovat:

Yleiskokouksen manuaali kertoo, missä pitää olla ja mihin aikaan. Se kertoo myös, mitä on asialistalla mutta siihen osuuteen ei juuri voi luottaa. Kirjassa on myös kalenteriosa omille tapaamisille kokouksen aikana.

Laulukirja on hyvä pitää mukana, koska esimerkiksi ääntenlaskennan aikana saatetaan ruveta yhtäkkiä laulamaan. Biisit ovat hyviä.

Äänetysliput olen tähän asti osannut pitää tallessa. Sen olen oppinut jo ekassa SYL:n liittarissa. Puheenjohtaja joutuu aina välillä kuuluttelemaan, että nyt taas joku on hukannut äänestyslippunsa. Liput on myös hyvä pitää aina mukana, koska niitä saatetaan tarvita yllättäen.

Kävin varta vasten ostamassa paikallisesta apteekista 50 suojakertoimen aurinkorasvan kadonneen tilalle. Hih, eipä ole juuri ollut tarvetta, koska olen maan alla suurimman osan päivästä.

Saimme talouskomiteassa ihana vaaleanpunaiset kansiot juuri kun olin tullut siihen tulokseen, että nyt on saatava joku kansio.

Lisäksi tarvitaan tulkkauskuulokkeet ja nimilappu.

Olemme myös saaneet kaikenlaisia lahjoa. Ranskan reformoitu kirkko lahjoitti ihanat kortit, joissa on vihreä puu. Kyproksen kirkko pisti kuitenkin paremmaksi ja lahjoitti jonkun mainos-dvd:n - ja hienon vihkosen, jossa esitellään kaikki (?) turkkilaisten miehittäjien tuhoamat kirkot, luostarit ja hautausmaat. Aika mauton veto!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Signe - tuo Kyprosjuttu kiinnosti, kävin Ateenassa viikon lomalla. Sielläkin oli Kyprosteema esillä, Syndagman metroaseman yhteydessä oli näyttely, jossa esiteltiin turkkilaisten ihmisoikeusrikoksia Kyproksella.

Terveisin seurakunnan tiedotuksen Kaarina