6.11.2008

talousarviokäsittelyä

No niin, nyt täällä (siis kirkolliskokouksessa) ja täälläkin (blogissa) alkaa tunnelma tiivistyä. Kiitokset kommenteista! Toivoisin, että joku ehtisi kommentoida edellisen kirjoituksen kommenttiosastolle jotain... ööö... linjakasta - Saijan ansiokas kommettihan siellä jo onkin.

Kommenttiosastolla kysyttiin myös Ojalan talousarvioaloitteesta. En ole sitä täällä kannattanut eikä ole meidän talousvaliokuntakaan. Asia (kirkon läsnäolo netissä) on toki tärkeä mutta Hengellinen elämä verkossa -hankkeeseen osoitetuilla miljoooonilla luulisi saavan jotain aikaan. Juuri äsken kävi kuitenkin niin, että täysistunnossa talousvaliokunnan pohjaesitys (ei rahaa) kaatui äänestyksessä. Nyt siis talousarvioon varattiin rahaa kolmen nuorisotyöntekijän palkkaamiseen. Nämä työntekijät olisivat aktiivisesti läsnä netissä nuorten suosimilla keskustelupalstoilla ja osallistuisivat seurakunnan työntekijöiden kouluttamiseen. Kirkolliskokous viisaudessaan päätti nyt näin, vaikka valiokunnassa hieman narisimmekin tälle populistiselle törsäämiselle.

Nyt täytyy hilpaista vielä valiokuntaan ja sen jälkeen jatkuu täysistunto, jonka aiheena on keskushallinnon uudistaminen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Signe hyvä!
Oli nykytilanteessa suorastaan pakko tehdä nettityötä kiirehtivä varaus uskossa, että vaikkapa edes yksi toivottomuuteen vajoamassa oleva saisi uudelleen kiinni elämästä - kirkon sanoman kautta.

En siis halunnut valinnalla olla ilmaisemassa epäluottamusta talousvaliokunnalle, siihen kynteni eivät riitä!

Yksi populisti vain!