2.11.2008

Terveisiä Turusta!

No niin, nyt olen päässyt jo pelipaikalle. Luulin, että täällä saa vain iltapalaa mutta yllätyin iloisesti, kun tarjolla oli ihania salaatteja, kanaa, riisiä ja kasviksia.

Talousvaliokunta aloitti kokoustamisen jo tänään. Ehdimme perehtyä Hengellinen elämä verkossa -hankkeeseen ja talousarvioaloitteisiin.

Aamulla aloitamme messulla ja sen jälkeen alkaa täysistunto.

Eniten keskustelua (Heta-hankkeen lisäksi) näin etukäteen ovat herättäneet tiistaina, keskiviikkona ja torstaina ohjelmassa olevat aamumessut - klo 8.15. Olen ilmoittanut, ettei minua siellä ainakaan näy. On kyllä aivan liian aikaista. Monet edustajat ovat olleet happamana normaalien aamurutiinien (lenkkeily, lentopallo ym.) häiritsemisestä.


Kiitos kaikista kivoista viesteistä, joita olen saanut kevätkauden bloggauksesta! Yritän kirjoittaa edelleen aktiivisesti istuntoviikon asioista - ja jatkaa samalla (epä)virallisella linjalla. Kommenttiosasto on vapaassa käytössä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva juttu Hesarissa! Tsemppiä ja intoa sinne! On tosi tärkeää et oot siellä pelailemassa. t. se yks opiskelija Jyväskylän kampukselta eli Salla