6.5.2008

valiokuntapaikat

Jakauduimme juuri valiokuntiin. Pääsin talousvaliokuntaan. Valiokunnassa on kaksi entistä kunnanjohtajaa ja kolme Perttiä, joten sovin hyvin joukkoon.

Lisäksi minut valittiin kansliavaliokuntaan, joka on ilmeisesti kirkolliskokouksen huvitoimikunta, joten se sopii myös hyvin mulle.

Kiitos kaikista kommenteista ja viesteistä! Tosi kiva tietää, että joku seuraa kirkolliskokousta!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska lukea kuulumisiasi Signe! Olen aina vaan ylpeämpi susta. Aiemmassa tekstissäsi vilahti edustaja Sahi, kerrohan terveisiä urheilujärjestötutulleni. Ja pysy reippaana. Odotan jännityksellä iltauutisia, joko sun uutisoidaan esimerkiksi tanssineen pöydällä:-)

Unknown kirjoitti...

Vissiin hävitin jonnekin bittiavaruuteen eilisen kommentin TV-uutisista, mutta kuten Perttu asian muotoili: hyvin vedit!

Ja onnittelut talousvaliokunnan jäsenyydestä - se on merkittävä juttu!

Kovin olen ylpeyteen täällä tikahtumassa.

Ja körttiopistojen luonteeseen kuuluu, että läsnäolevia ei nälässä pidetä...

Kimmo Huima kirjoitti...

Opistolla aikanaan työskennelleenä voin kertoa, että keittiön porukka on kaikki ylistysvirtensä ansainnut.

Entisaikaan talon työntekijät saivat osallistua myös aamupalalle. Kyllä alkoi massaa kertyä sinne ja tänne. Siitä voisi olla tiettyä hyötyäkin tuossa hommassa, kun ottaa huomioon massan hidastuvuuden lain tuolta fysiikan puolelta. No, kohtuus kaikessa kuitenkin.

Jään mielenkiinnolla seuraamaan uuden nuorisoketjun edesottamuksia. Pitäkää pää pystyssä ja pelatkaa rohkeasti omaa peliä - ja lobatkaa sumeilematta omaa asiaanne.

Asiasta puheenollen, ainakin tuosta KT:n uutisesta jäi sellainen kuva, että Kirkolliskokouksen suhtautuminen Hengellinen elämä verkossa -hankkeeseen oli vähän vanhakantainen "sivuja pitää päivittää" -tyylinen. Onneksi edustaja Grönlund oli ottanut esille, että kyse on vähän enemmästä. Sen kun jokainen edustaja tajuaisi vaikka tämän vuoden loppuun mennessä, niin se olisi iso saavutus.

Jatka vaan raporttejasi. Niitä luetaan mielenkiinnolla täällä Katajanokan bunkkerissakin.