6.5.2008

tiistai työn ääressä

Tänään ollaan päästy jo ihan tositoimiin. Täysistunnossa on käyty lähetekeskusteluja ja laitettu hommia eteenpäin lakivaliokuntaan.

Meidän valiokunta eli talousvaliokunta on myös kokoontunut ja selvisi, että se toinen kunnanjohtaja ei olekaan vielä entinen. Samoin selvisi, että meidän lippukunnalla (ent. Seurakunnan Siniset, nyk. Siniset Samoojat) on talousvaliokunnassa kolme edustajaa, joista yksi on vieläpä nimeltään Pertti. Ihmeellinen juttu! Saimme kuulla myös perusteellisen katsauksen kirkon eläkelaitoksesta.

Pikkuhiljaa alkaa hahmottua, miten päätöksenteko etenee täällä. Olo on kuitenkin samanlainen kuin vieraskielisessä seminaarissa eli ihan nuutunut. Kuluttaa aikas paljon voimia, kun yrittää olla koko ajan tosi skarppina. Illalla on vielä perehdytystä.


irtohuomioita:

Olin eilen illalla niin ylikierroksilla, että unohdin pestä hampaani. Onneksi tajusin vielä ennen nukahtamista, että jotain on nyt pielessä.

Perustevaliokuntaan (siellä käsitellään ne kaikki jännittävimmät asiat) valittiin aika monta ei-niin-uudistusmielistä. Onneksi Henrietta on siellä kuitenkin järkevällä linjalla eikä edes ihan yksin.

Mulla ja edustaja Eevi Väistöllä on tänään samanlainen tyyli eli valkonen kauluspaita ja musta slipoveri. Molemmilla on vieläpä samanvärinen harmaa alaosa. Näistä tekstiilikaksosista otettiin toki myös valokuva.

Joku käy aina peittelemässä mun sängyn. Outoa.

Törmäsin eilen kirkkoneuvos Rantaseen, siis ihan kovalla vauhdilla käytävällä, kun en katsonut eteeni. Olin ihan nolona siitä tänäänkin mutta kirkkoneuvos oli jo unohtanut koko äksidentin. Onneksi äsken tosiaan selvisi vielä, että kirkkoneuvos on meidän lippukunnan naisia.

Joku neropatti (luultavasti äiti) on ilmiantanut mun blogin evl.fi-sivun viralliseen kirkolliskokousedustajien blogilistaan. Kiitti vaan!

Eilen olin siis ollut Ylen tv-uutisissa klo 18. Uutispätkää on täällä atk-luokassakin veivattu jo ihan riittävän monta kertaa.

Täällä oli kaamea palohälytys lounasaikaan. Kukaan ei edes hievahtanut pihalle, koska missään ei näkynyt tulipaloa. Hälytys osoittautui virheelliseksi.

Ruoka on edelleen hyvää. Lounaalla oli jälkiruoaksi mansikkapannacottaa! Päivällinen on vielä syömättä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Neropatti ei ollut äitis vaan minä ;) Facebook kavalsi...

Hauska kuulla aitoja kokemuksia käytäviltä, ja terkkuja nuoriso-osastolle ja muille tutuille!

Signe kirjoitti...

Hih, unohdin, että mulla on kirkollisia virkamiehiä Facebook-kaverina. O-ou.

Äitiä epäilin, koska se valitti sähköpostissaan, että blogini puuttuu listasta.

Anonyymi kirjoitti...

En mä ole virkamies, vaan nopealiikkeinen ja joustava järjestötyöntekijä :-P