4.5.2008

täällä ollaan

No niin, nyt olen päässyt Turkuun. Saavuimme tuossa neljän aikoihin edustaja Reinikaisen kanssa. Sain jo huoneen, jonka ikkunasta näkyy valkovuokkoja.

Illan ohjelmassa on ollut kättelyä, perehdytystä, äänestyskoneen ihmettelyä ja ruokaa. Kaikilla edustajilla on hienot nimilaput. Nimilappujen ja Kotimaa-lehden naamagallerian avulla pitää yrittää suunnistaa edustajajoukossa. Apuvälineistä huolimatta on ihan mahdotonta muistaa, ketä on jo tervehtinyt.

Kätellessä noin joka toinen sanoo, että sinähän olet se kaikkein nuorin / meidän kuopus / jne. Paras oli kuitenkin äsken ruokapöydässä, kun eräs edustaja epäili, että sinä et taida olla se kaikkein nuorin.

Tapasin myös vanhan NAVI-kaverini Sami Ojalan, joka myös siis valittiin kirkolliskokoukseen. Ihan hassua tavata nyt täällä.

Partioleirille on aina kiva saada postia, joten luulisin, että tännekin on kiva saada postia. Posti tulee perille osoitteeseen:

kirkolliskokousedustaja
Signe Jauhiainen
Turun kristillinen opisto
Lustokatu 7
20380 Turku

Nyt lähden tsekkaamaan, mitä täällä tapahtuu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa kun jaksat raportoida; täällä ainakin kieli pitkällä odotetaan kuulumisia :). Tarmoa ennen kokemattomaan viikkoon! Niin huippua että olet siellä!

Kannustusjoukkojen puolesta

Anni