10.5.2010

viikon helmiä

Kirkolliskokouksesta löytyy useita hyviä puhujia. Tuntikausia kestävä puhemylly ei aina edes pitkästytä. Tässäpä muutama otos viikon varrelta.

Samana aamuna pikkutyttö meni sitten tietysti äitinsä kanssa torille ostoksille ja kuinka ollakaan, yhtäkkiä tyttö huutaa, että "äiti, kato, nyt se tulee". Eihän äiti tietysti taivaalle katsonut, vaan äiti katsoi pikkutyttöä ja kysyi "niin mikä tulee?" "No se Taivaan Isä antaa mulle nyt sen hamsterin". - - Jotenkin, kun on kuunnellut tässä tätä keskustelua, haluaisin olla se pikkutyttö, joka voisi nyt levittää kätensä ja toivoa, että Taivaan Isä antaisi sen oikean ratkaisun minullekin.
edustaja Rinne

Täällä on sanottu, että me viemme tulevilta sukupolvilta tässä taloudellisen mahdollisuuden, mutta eihän tässä mitään kulu, jos tilanne pidetään entisellään. Silloin tulee kustannuksia, jos luodaan uutta.
edustaja Kujala

Olin jo päättänyt, etten käytä enää puheenvuoroja tästä, mutta täytyy todeta kuten varapuheenjohtaja Rönkä menuäänestyksen jälkeen, että liha voitti.
edustaja Kankkonen

Siteeraan Espoon kaupungin perusturvajohtajan hyvää ajatusta "Suuri laiva kääntyi hitaasti - paitsi ylösalaisin". Sen välttämiseksi meidän ilmeisesti täytyy tässäkin asiassa jotain tehdä.
edustaja Back

Jos katsotaan opetuslasten moninaista toimintaa ja alkuseurakunnan elämää, niin siinä monenlaiset kamppailut ja erilaisuuden kohtaaminen ovat olleet seurakunnalle todellista elämää. Raamattua tosin hieman huonosti tuntevana, mutta kuitenkin pitkään Raamattua käyttäneenä, en muista, että Raamatussa olisi mainintaa tästä 3/4 määräenemmistöstä. Eli se ei teologisesti voi olla sellainen kiveen hakattu käsite.
edustaja Seppälä

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Noi kaatuva laiva ja määräenemmistö Raamatussa jää varmasti elämään :D
Jännittävältä mutta raskaalta kuulosti teidän viikko.
t.Kaisa Heininen